Kız Çocuklar Niye Etek Giymeyi Sever?

Kız çocuklar erkeklere nazaran kıyafetlere ve görüntülerine daha düşkünler. Dışarı oynamaya çıkarken, gezmeye giderken veya okula giderken özellikle 4 yaştan itibaren kıyafetlerini kendileri seçmeyi seviyorlar. Aynaya baktıklarında kendilerini daha güzel buluyorlar ve belki de böylece model aldıkları yetişkine daha çok benziyorlar.

Bir başka sebebi de tuvalete girip çıkmak onlar için eteklerle çok daha pratik oluyor. Kendi kendilerine bir şeyler başarma hissine daha kolay ulaşabiliyorlar. Her kız annesi kız çocuklarının belli dönemde prenses olduğunu izler. Belli bir zaman ise etekten de elbiseden de sıkılır ve sadece pantolon giymek ister. Ama genel olarak istisnalar olsa da çoğunluğu tercihini uzunca bir süre etek ya da elbiseden ya da kullanır. İlk yıllar 1-2 yaşlara kadar ondan sorumlu büyükler tarafından giydirilen kız çocukları 2 yaştan itibaren kendi isteklerinde daha ısrarcı olmaya başlıyor bu da ilk olarak kıyafetlere yansıyor. Yere yatarak ağlama krizlerine girme sebeplerinden biri de eteğinin istediği kadar dönmemesi olabiliyor. Burada tüm büyüklere sabır!

Ebeveynler için ise çocuklarının nasıl göründüğünden öte onların kendilerini nasıl hissettiği tabii ki daha önemli. Aynı zamanda kıyafetin sağlıklı kumaşlardan olması birinci öncelik oluyor. Özellikle tene birebir temas eden çocuk giysilerinin %100 pamuk olması çok önemli. Daha huzurlu ve hızlı dışarı çıkmalar için kalitesinden emin olduğumuz 3 tercih arasından seçimi küçük kızlara bırakabiliriz. O zaman kıyafet konusunda inatlaşmayı bir kenara bırakıp onlar nasıl mutlu oluyorsa kızlarımızı bu yönde teşvik edebiliriz.

Yaz aylarında hem plajda hem günlük hayatta %100 pamuk kumaşlar ile hazırlanan Lally Things Asimetrik Etekler küçük kızlarımız rahat hareket eder; gönüllerince koşup oynayabilirler.

Çoğu kız çocuğu için eteklerin en tatlı tarafı etraflarında hızlıca döndüklerinde pervane gibi açılabilmeleri oluyor böylece kendilerini kelebek gibi hissediyorlar.

Lally Things çift katlı vual kumaş asimetrik etekler hem plajda hem günlük hayatta tüm aileyi mutlu eder. Çift katlı olması sayesinde iç göstermez, asimetrik modeli ile daha havalı durur. Lastikli bel sayesinde sıkma yapmaz. Ayrıca içi dışı yoktur, isterse iç tarafını isterse dış tarafını giyer. Böylece kendi kendine giyinebilme becerisini ve tatminini de geliştirmiş olur. 1 yaştan başlayan Lally Things Asimetrik Etek modeli 2 yaş 3 yaş 4 yaş 5 yaş ve 6 yaşa kadar kız çocuklarına uygundur.  

Her koşulda öncelik çocuklarımızın sağlığı ve onlara temiz bir çevre bırakmak. Bunun için %100 pamuk kumaşlar kullanarak yarattığımız etek modeli geri dönüştürülebilir ambalajda ve uzun süre her alanda kullanılabilir kumaş çantada gönderiliyor. İç açan yaz renklerinde hazırlanan Lally Things Asimetrik Etekler, mint, lila ve iki renkli sarı pembe renk seçenekleriyle 1-6 yaş arası kız çocuklarına güzel bir hediye fikri.

Bloga dön